RAMEN EN DEUREN

Om uw huis te beveiligen tegen inbraak is het van groot belang alle toegangen tot uw huis, namelijk de ramen en deuren, extra te beveiligen. Vaak denken mensen dat een alarm voldoende beveiliging geeft, maar beseffen niet dat het kwaad reeds geschied is wanneer dit afgaat. Multidienst stelt dus voor om te gaan voor preventie tegen inbraak via extra beveiliging aan de binnenzijde van uw huis.
U kan steeds vrijblijvend een offerte aanvragen om uw woning te beveiligen.

Ramen beveiligen

Uw ramen zijn vaak het zwakste punt van uw woning. Het is daarom noodzakelijk dat deze goed beveiligd worden. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment van opdeksloten die uw ramen inbraakvrij kunnen maken. De onderstaande afbeeldingen kunnen u alvast een idee geven van de verschillende mogelijkheden om uw ramen te beveiligen.

Deuren beveiligen

Ook deuren worden vaak opengebroken. Het is daarom noodzakelijk om ook hier extra sloten te voorzien. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om uw deuren slotvast te maken. De onderstaande afbeeldingen geven een aantal van de beschikbare modellen weer. Bovendien zijn deze modellen verkrijgbaar in verscheidene kleuren om alles zo esthetisch mogelijk te maken.